Carnaval 2016

Programma 2016

Vrijdag 5 februari  Polderjeugdcarnaval in Chez

met de Vloertrappers!

Ook dit jaar zullen wij weer met een bus vol kinderen vertrekken richting Chez! Afgelopen vijf jaar waren geweldig dus ook dit jaar beloofd het weer spetterend te worden! Net als afgelopen jaar bundelen wij de krachten samen met Jeugdclub Tojec. De tijden van de bus worden zo snel mogelijk bekend gemaakt. Er zullen prijzen te bemachtigen zijn voor degene die het leukst verkleed zijn, dus haal de oude doos van zolder en ga vrijdag met ons mee naar Chez! De bus is gratis en de entree is voor jullie slechts 5 euro, dus geef je snel op voor de bus.

Aanvang: 19.30 uur bij de Ducdalf

Voor meer informatie en opgave:

Astrid Meisner:    Tel: 06-20510536     E-mail: astrid_meisner_94@hotmail.com

 

 

Zaterdag 6 februari    Kindercarnaval

Ook dit jaar hebben we de zaterdagmiddag weer gereserveerd om carnaval te vieren met de allerkleinsten in Espel. Dit jaar hebben we een nieuw programma bedacht, waarvan we hopen dat het in de smaak zal vallen. Daarnaast is er natuurlijk de mogelijkheid om lekker los te gaan tijdens de kinderdisco. De middag staat geheel onder leiding van de jeugdprins en zijn Raad van Elf. Ook zullen de kleine dansmariekes optreden. We trakteren jullie weer op drinken in de pauze en jullie krijgen na afloop allemaal wat lekkers mee naar huis.

 

Er wordt uiteraard niet gerookt tijdens deze middag!!!

 

Aanvang: 15.00 uur

Einde: 17.00 uur

 

Het Mega Trappers Festijn!

Het is inmiddels een fenomeen in de polder, het ‘MegaTrappersFestijn’ bij de Vloertrappers. Tijdens deze vijfde editie staan er weer geweldige artiesten op het podium. Artiesten afkomstig uit heel Nederland zorgen ervoor dat het ook dit jaar weer een onvergetelijke avond wordt. Het Mega Trappers Festijn staat garant voor een avond vol live muziek met dit jaar op het programma: Wolter Kroes, Ronnie Ruysdael en Boulevard! Boulevard is de beste coverband van Nederland en is de ultieme feestband van Nederland. Zij gaan er zeker voor zorgen dat de Ducdalf staat te schudden. Wolter Kroes is natuurlijk een erg bekende naam, hij gaat er zeker voor zorgen dat iedereen lekker mee kan zingen, zodat je de rest van het weekend schor bent. Tenslotte Ronnie Ruysdael, hij is natuurlijk overal toe in staat. Deze man maakt overal een feestje van en zal dat ook zeker deze avond gaan doen!

Mis het niet en zorg dat je erbij bent!

Aanvang: 20.30 uur

Entree:

Voorverkoop                    €15,00

Kassa                               €17,50

 

Voorverkoop:   De Ducdalf Espel & Primera Emmeloord

 

 

Zondag 7 februari    Carnaval voor de hele familie!

Carnaval voor de hele familie met de jaarlijkse verloting, activiteiten voor de kleine Vloertrappers en veel meer verrassingen! Uiteraard dit jaar weer met uitzonderlijke prijzen, dus koop je loten bij een van ons! Carnaval voor de hele familie staat dit jaar onder begeleiding van de ‘Disco Drive-Inn show’ met dj Jordy. Hij zorgt voor de allerleukste (carnavals/disco)muziek, zodat er ook deze middag weer lekker gedanst kan worden. Natuurlijk staat er ook weer snert voor jullie klaar!  Voeg dit allen samen en u zult een oergezellige middag beleven bij ons in de Leutbunker!

Hoe laat:             16.00 uur – 19.00 uur

Entree:                gratis!

 

Maandag 8 februari Carnavalsbingo

De Vloertrappers nodigt u allen, jong en oud, uit voor de traditionele bingomiddag met verschillende themarondes en vele leuke prijzen. De trekking zal worden uitgevoerd door het inmiddels onafscheidelijke duo Prins Boney M en zijn stoere adjudant Rambo.  Daarnaast zullen de jeugdraad en jeugddansmariekes deze middag voor u optreden! Dames en heren dit is de middag om het carnavalsweekend van 2016 geweldig af te sluiten dus graag tot dan!

Aanvang:            13.30 uur

Driewerf Alaaf,
De Vloertrappers