Nieuws

Maandag 4 maart

Bingo

Maandag 4 maart is ons Trappersgat weer geopend voor de jaarlijkse bingo. Jong en oud zijn welkom om per thema ronde geweldige prijzen in de wacht te slepen. De trekking zal worden gedaan door Prins Rudy du Soleil.

Onze jeugdraad zal in de loop van de middag ook aansluiten en natuurlijk staat er weer een spetterend optreden van onze (jeugd)dansmariekes op jullie te wachten.

Tot dan!

Aanvang :  13:30 uur

Zondag 3 maart

Carnaval voor de hele familie

Carnaval voor jong en oud! Uiteraard zal de jaarlijkse verloting weer voorbij komen, daarnaast zijn er activiteiten voor de kleine Vloertrappers, veel gezelligheid en de snert zal ook niet vergeten worden. Er worden ook dit jaar weer fantastische prijzen verloot :

1e prijs: Helikoptervlucht boven de polder

2e prijs: Escaperoom in de Ducdalf voor 8 personen

3e prijs: Een dinerbon voor 2 personen van de Stadsherberg

Aanwezigheidsprijs : 4 kaarten Mega Trappers Festijn 2020 + 20 consumptiemunten

Naast deze hoofdprijzen zijn er nog veel meer te gekke prijzen te winnen. Koop snel uw loten en maak kans! Na de verloting zal er live muziek van Herman van Doorn en Jeffrey Huisman zijn.

Tijd : 16:00 uur – 19:00 uur

Entree : Gratis

Zaterdag 2 maart

MEGA TRAPPERS FESTIJN & VLOERTRAPPERSCAFÉ

Hallo carnavalsvrienden,

Op zaterdag 2 maart organiseren wij alweer voor de 8e keer het Mega Trappers Festijn. Dit jaar onder leiding van prins Rudy Du Soleil, met als thema: Circus Parade! Er staat weer een fantastische line-up op jullie te wachten, namelijk: Papa di Grazzi, One Two Trio, Rene Karst en Jelle B. Dit kan niets anders worden dan een geweldig carnaval!

Ook dit jaar is het Vloertrapperscafé weer geopend. In dit gezellige café zal de muziek verzorgd worden door Mark Warmolts.

De kaarten voor dit Mega Trappers Festijn zijn te koop bij De Ducdalf in Espel en bij de Primera in Emmeloord.

Voorverkoop: € 15,-

Aan de deur: € 17,50

Het belooft weer een avond voor in de boeken te worden, dus zet ‘m in je agenda!

Zaterdagmiddag 2 maart

Optocht & kindercarnaval

Het carnavalsfeest begint op zaterdag vanaf 12:30 uur in Rutten. Prins Rudy Du Soleil en de raad zijn daar, samen met vele andere carnavalsverenigingen op wagens uit de hele polder onderdeel van een grote optocht. Komt dat allen zien!

Het Trappersgat opent om 14:30 uur haar deuren voor alle jonge carnavalsvierders. De middag in gevuld met gezellige activiteiten. Na weken oefenen tonen de jeugddansmariekes hun dansje en zal jeugdprins Coen Knook zijn proclamatie voorlezen. Er zal een speciale act voor de kinderen aanwezig zijn en de DJ draait de hipste kindercarnavalhits. In de pauze wordt er drinken verzorg en na afloop krijgt iedereen wat lekkers mee.

Aanvang optocht : 12:30 uur

Aanvang kindercarnaval : 14:30 uur

Einde kindercarnaval : 17:00 uur

Maandag 12 februari

Bingo

Maandagmiddag wordt iedereen uit Espel en omstreken uitgenodigd voor een fanatieke pot bingo. Jong en oud worden uitgenodigd om per themaronde geweldige prijzen in de wacht te slepen. De trekken zal worden uitgevoerd door Prins Tropical Roger en zijn adjudant van Oranje Nathouwe.

Prins Tropical Roger zou het gezellig vinden om op deze middag het carnavalsweekend met jullie af te sluiten. Tot dan!

Aanvang :  13:30 uur

Zondag 11 februari

Carnaval voor de hele familie

Carnaval voor jong en oud, me de hele familie. Niet te vergeten met de jaarlijkse verloting, activiteiten voor de kleine Vloertrappers en veel gezelligheid! Er worden ook dit jaar weer fantastische prijzen verloot :

1e prijs : Een rondvlucht met Wil Metsemakers

2e prijs : Een volledig verzorgde BBQ voor 6 personen, geregeld door de Vloertrappers bij Arwin van Geel thuis

3e prijs : Een dinerbon voor 2 personen van de Stadsherberg

Aanwezigheidsprijs : Ballonvaart

Naast deze hoofdprijzen zijn er nog veel meer te gekke prijzen te winnen. Koop snel uw loten en maak kans! Na de verloting gaat de uziek weer volop aan. Een inmiddels toch wel begrip in Espel ‘Donald B’ zal hierbij zorgen voor swingende hits.

Tijd : 16:00 uur – 19:00 uur

Entree : Gratis

Zaterdag 10 februari

MEGA TRAPPERSFESTIJN & HET VLOERTRAPPERSCAFÉ

Wij vieren dit jaar samen met jullie alweer voor het 7e jaar het Mega Trappersfestijn. De line-up van dit jaar staat zeker garant voor veel vertier en één groot feest. Maar ook introduceren we dit jaar het Vloertrapperscafé!

Het Vloertrapperscafé : Speciaal voor diegene die wel van de gezelligheid van de carnaval willen genieten, onder het genot van een biertje of frisje, maar dan in de sferen van een bruincafé. Mark Warmolts zal jullie deze avond vermaken in dit top café!

Line-up Mega Trappersfestijn :

  • Jetset
  • Jelle B
  • Vinzzent
  • De Sjonnies

Aanvang : 20:30 uur

Eind : 02:00 uur

Entree :

Voorverkoop :  € 15,-

Kassa  :  € 17,50