Carnaval 2019

PRINSENBAL 2018

Het is weer zo ver! Zaterdag 17 november gaat het Prinsenbal van De Vloertrappers weer los. Ben je ook zo benieuwd wie de nieuwe jeugdprins gaat worden? Of welke jeugdraadsleden en dansmariekes onze Jeugd Raad van Elf gaan versterken? Vanaf 19:00 uur gaat het feest van start dus zorg dat je er bent!

Later deze avond zal de nieuwe Prins der Vloertrappers bekend gemaakt worden en eveneens zullen de nieuwe raadsleden en dansmariekes aan jullie gepresenteerd worden.

Om dit jaar extra uit te pakken hebben we niet één band maar twee! De muziek zal de hele avond verzorgd worden door bands uit onze eigen mooie polder, namelijk ‘N Keer Wat Anders en Coverband Kangaroo!

Tot 20:00 uur is er gratis entree en daarna is de entree €10-,

Wij hebben er ontzettend veel zin in en hopen jullie allemaal te zien op 17 november in de Ducdalf in Espel.

Alaaf!
C.V. de Vloertrappers

 

 

 

 

Prins 2019: Rudy Du Soleil

We gaan weer een nieuw carnavalsjaar tegemoet onder leiding van onze nieuwe prins! Prins Rudy Du Soleil zal dit jaar samen met ons en zijn adjudant Tropical Roger zorgen voor een geweldig carnaval in het thema Circus Parade.

Helaas moesten wij tijdens ons prinsenbal ook nog afscheid nemen van een van de raadsleden, Vincent van der Heijden. En 3 van onze dansmariekes, Nienke de Wit, Astrid Meisner en Maartje Bus. Allemaal ontzettend bedankt voor jullie inzet de afgelopen jaren en we zullen jullie gaan missen! Ons nieuwe raadslid en de nieuwe dansmariekes het komende jaar zullen zijn:

 

  • Christiaan Peeters
  • Laura Wichers Schreur
  • Amber Keizers
  • Lizz van Tiggelen

Iedereen bedankt en tot ziens