Carnaval 2018

 

MEGA TRAPPERS FESTIJN

Hallo carnavalsvrienden,

Zaterdag 10 februari 2018 is weer tijd voor ons Mega Trappers Festijn, dit jaar onder leiding van Prins Tropical Roger! Samen met jou hopen wij er weer een fantastisch feestje van te maken! Ook dit jaar hebben wij weer met zorg een line-up samengesteld, met de volgende artiesten:

Jetset, Vinzzent, De Sjonnies en Jelle B, zij zullen er een geweldig muzikaal feestje van gaan maken!

Dit jaar introduceren wij ook iets nieuws, namelijk Het Vloertrapperscafé! Dit is speciaal voor diegene die wel van de gezelligheid van de carnaval willen genieten, onder het genot van een biertje of frisje, maar dan in de sferen van een bruincafé. Mark Warmolts zal jullie deze avond vermaken in dit top café.

De kaarten voor dit Mega Trappers Festijn zijn te koop bij De Ducdalf in Espel en bij de Primera in Emmeloord.

Voorverkoop : € 15,-

Aan de deur : € 17,50

Prins 2018 : Tropical Roger!

Tijdens het prinsenbal is onze nieuwe prins voor het carnavalsjaar 2018 bekend gemaakt. Het is Prins Tropical Roger geworden met als thema Caribbean Party. Wij hebben er vertrouwen in dat het weer een geweldig jaar gaat worden met onze nieuwe prins.

Tijdens deze avond is ook de line-up voor het Mega Trappers Festijn onthuld, de volgende muzikale gasten zullen ons op zaterdag 10 februari gaan vermaken :

  • Jetset
  • Vinzzent
  • De Sjonnies
  • Jelle B

Het kan niet anders dan dat dit weer een geslaagd feestje gaat worden!

Helaas moesten tijdens ons prinsenbal ook nog afscheid nemen van twee zeer gewaardeerde raadsleden. Raymond Maas en Rik Heukers ontzettend bedankt voor jullie onvoorwaardelijke inzet de afgelopen jaren, we gaan jullie missen! Maar gelukkig stonden de volgende twee kandidaten te trappelen om raadslid te worden :

  • Stefan Menting & Jochem Stengs

Iedereen bedankt voor jullie komst en tot 9, 10, 11 en / of 12 februari 2018!